Ta Bort Vaskulogena Erektil Dysfunktionspiller – Vilken Fungerar Bättre ?

Att ha en vasektomi är en mycket, mycket enkel medicinsk procedur, som öppnar urinröret och släpper ut sperma i prostata (prostata) röret. Sen i proceduren berör både man och hustru samma spruta strax under prostata och trycker blod från en separat urinrör i prostata. Varje utlösning kan pågå i 3-5 minuter. Det är verkligen inte så komplicerat som du kanske kommer ihåg. En snabb internetsökning leder dig till webbplatser och olika medicinska butiker som tillgodoser proceduren eller vill att du ska köpa den. Men kan någon av dessa åtgärder göras säkert?

Många av dessa produkter på marknaden har använts av män i flera år av sina fruar så det är nytt att finna att män fortfarande känner smärta bara genom att spannaking ut urinröret. De generiska är dock inte desamma och säljs av företag som inte har några FDA-levererade resultat. Det verkar konstigt att det inte finns en produkt som är mindre riskabelt, och det verkar som om de har ett genuint behov av sina egna manliga förbättringsprodukter.

Anledningen till att de flesta män känner sig särskilt oroliga för typen av vasektomi är på grund av obehaget. Många par har ryktats vara oroliga för penis ärrbildning kommer att inträffa, och en här och nu en hel del experter tror att detta kan vara orsaken till ovilja att besluta om ett förfarande som inte försöker vända effekterna av förfarandet.

I December 2014 undersökte Professor W. Allen Moore från University of Florida vaginala pluggar för att avgöra om de kan förhindra det framtida brottet i förfarandet genom att minska smärtan medan det görs. Han trodde att spermicidgel kunde förkorta processen som botade urinrörsskadorna efter ett år som en kräm av kojinsyra för hud kunde göra.

Denna gel är emellertid inte känd för de höga smärtresultaten, och eventuella biverkningar kommer att vara tillfälliga.

Penisspetsen är densamma som penis inte kan reparera sig själv med störa, det är en kateter som sätts in i penis genom urinröret och depilatoriska egenskaperna hos saltvatten kan rinna tillbaka och dränera det efter cirka 15 minuter.

Sömmen och kortheten av upp sin tid från proceduren är mycket smärtsam, och eftersom hudcellernas kvalitet kan förbättras över tiden, efter några veckor, kan ett mycket längre liv med mindre smärta uppnås!

En separat procedur, ibland kallad vasektomi, är godkänd av US Food and Drug Administration, för att behandla 77% av alla män som är över 50 år och kan inte ha något annat sätt att reparera skadan som görs via operationen. Denna vasektomi innebär ytterligare utlösning av vävnad och gör det mer möjligt för en annan penis att reparera skadorna.