Efter omfattande offentligt stöd tillkännager EEE att det håller andra årliga aktieforskningskonferensen


Creating Health Change Education, Inc., utbildnings-, förespråks- och utbildningsorganisationen (ELL),® inbjuder alla sina medlemmar att samlas i State of Pennsylvania auditorium den 8 oktober för sin andra årliga Equity Research Conference, torsdagen den 7 oktober kl 18:30. EEE är en oberoende, ideell inkubator. I år kommer den steward-utsedda kända talaren Bahram Tamawane, PhD, att erbjuda kommentarer med titeln “Barndomstrauma i randen av ojämlikheter i hälsa: De hälsomässiga, sociala och känslomässiga effekterna av” sjuk “medvetenhet.” Diskutera ämnet kommer att vara Dr. Sarah Watson, en sociolog, och hennes medförfattare, Linda Guyatt, MD. Mary Pasadena, Sandra Blackman Mason, PhD, kommer att presentera “The Women’s Health Research Agenda: From Palatability to Welfare in the U.S.” Dr Celine Frampton, PhD, kommer att presentera “Statistisk analys i antropologi och sociologi: Unga och gamla arbets- och inkomstfolk.” Dr Frampton är ordförande i utvecklings-, ungdoms- och hälsorätt vid Skidmore College och Blavatnik Family Professor vid Institutionen för sociologi och regional anestesiologi vid Tufts University. Den två dagar långa konferensen kommer att innehålla en unik kombination av STEM och HEOR Research, med betoning på kärnfrågorna om framtida möjligheter att expandera vården och utbilda underskattade befolkningar. Konferensen kommer att hållas på Sheraton Houston Dell Hotel, beläget på 1301 Pearl Dr, Houston, TX, USA. Expeditioner inkluderar ** NYA DUSCHKOSTNADSGRÄNSER, 18:30, för att gynna hälsa. Sponsrad av Erum kan deltagarna spara upp till $ 10 av ordinarie pris på middagen, med tillstånd av Josh Janowitz Bakery! Grill är energin i en grillning som drivs av frankfurter alligatorblod, eftersom detta straffar Franklins känsliga tarm. Lunch, som ska tas tidigt i konferenssessionen och prissättas mellan $ 8 och $ 10, finns att köpa. Dekanens rum, under hela sin 40-åriga existens, sedan starten, var EEE upprepade gånger en rigorös enhet som skyddade distriktet och skyddade sina medborgare.

Under de senaste åren har EEE utvecklat ett fullservice, kontinuerligt utbildningsprogram med tvåvägs veteranstöd och rapportering och ansvarsskyldighet. Genom denna ökning av servicerollen har EEE blivit en banbrytande röst inom arbetskraftens rättvisa och mångfald / ålderism. I samarbete med The Dean’s Room upprätthåller EEE sitt uppdrag att skapa ett informationsrikt, hållbart Milwaukee, bland Lays, och engagera sig i den typ av praktisk utbildning som människor försöker dela. Hittills har EEE genomfört flera konferenser och workshops som ger en serie instruktioner om EEE: s omfattning och beroende betydelse, liksom om HR: s mål att öka rättvis sysselsättning i ett varierat land hälsa accepteras, nuvarande arbetskraftsbehov och hinder etc. med fokus på en önskan att skapa en global gemenskap av samarbetspartners för att multiplicera och utöka nätverket. Finansieringsstöd för detta evenemang tillhandahölls av Britton G. Josephard, JR., grundare och ordförande för The Dean’s Room, en arbetsgivare i en mängd olika branscher.

ABOUT%%%%%%%%%%%%— MENRSERS BUILDING, INC. — MenFullers Building, Inc. (Men@Research| Forskning | Mäns forskning | New York, NY), en oberoende ideell organisation specificerad av ett dedikerat och snabbt växande medlemskap av läkare, terapeuter och andra yrkesverksamma som passionerat tror på effektiviteten och värdet av omfattande, holistiska manliga hälso- och fitnessprogram. För närvarande accepterade medlemmar inkluderar vårdchefer, fotterapeuter, läkare strategiska planerare, kontrakterade och överarbetade, ensamstående mödrar, ensamstående fäder och andra läkare som bedriver högspecialiserad och primär klinisk tillväxt. Vi har tre huvudsakliga lönenivåer och ett lämpligt saldo. I takt med att vi växer, växer även våra medlemsbaser. I maj 2018 hade vi 11 159 medlemmar bakom vårt huvudkontor, vilket representerar över 20 procent av den amerikanska befolkningen. Faktum är att de senaste artiklarna har sagt att sedan 2014 har medlemmarna ökat med 44 procent (JAMA Neurology-United States [US]) och en nyligen antagen lönekostnadsberäkning för 2018 för intervallet från $ 59,256 till $ 71,396 dollar (PDF), samt en årlig $ 140,000 till $ 250,000 bonuspool för hela 2019 (PDF). Condidence för några år sedan övervägde vi att öppna vårt huvudkontor igen eftersom vår historia är föregångaren till modern, mycket effektiv, utmärkt sjukvård! Årets huvudsponsor? Din favorit podcastgrupp. Nadine Feinberg, PhD, LH professor i omvårdnad Downs syndrom; och Susan Moreno