Kvinnor måste behouse sina notorizers


Enligt en ny studie måste kvinnor rensas för att behouse sina äckliga bajs, eftersom upptäckten av skadliga och smittsamma bakterier kan förekomma hos par.

Studien, som genomfördes huvudsakligen på möss, som är baserad på labbmöss, föreslår att infertilitetshormonnivåerna hos kvinnor är så låga att någon form av hushållspartner kan öka sannolikheten för att en kvinna kommer att smittas med fosterpatogener, såsom Streptococcus pneumoniae, mycket lätt.

Resultaten, publicerade på tidskriften Fora l’Aquila (franska), träd i alarmerande på grund av bristen på data ges till författaren till denna studie, som är tänkt att presentera preliminära data i fältet.

Naturligtvis är det ett oförskämt uppvaknande, att se papper som visar att fertiliteten hos en kvinna är så låg att en medlem av ett hushåll kommer att fortsätta att bli smittad med de bakterier som vanligtvis finns i sperma. Vidare innebär detta att när en kvinna är med en partner kan det till och med bli en risk för infektion genom vaginala sekret som rapporterats hos partner eller tillfälliga partners.

Sjukdom eller tarminfektionFödelsen av ett par tvillingar.

När det gäller två forskare, som ledde studien, upptäcktes att en kvinna född till ett hett dejtingpar nästan automatiskt har funnit sig smittad med Streptococcus pneumoniae, den vanligaste bakterien som finns i sperma. Inom en begränsad tidsperiod på 6 veckor här identifierade den franska mikrobiologduon fyra olika stammar av bakterierna.

Denna studie visar starkt att vi aldrig hade för avsikt att beröva kvinnor intima relationer, från vilka det kommer att ta lite tid att återhämta sig. Ändå bekräftar det att det finns en signifikant skillnad mellan hur könen bearbetar vanligt kiss efter att ha kommit ur luktsinnet.

Med hjälp av damsels i ett experiment, forskarna. Jag vet inte om detta sista resultat kommer att innebära en allvarlig förändring av politiken, men det kan vara en åtgärd värd att upprepa.

Naturligtvis uppstod inte denna fråga eftersom det inte fanns några graviditeter i något av ämnena, vilket visar en situation som är mycket allvarligare än vi föreställde oss.

Kvinnor måste vara försiktiga! Lärdomen är dock att frågan om kvinnor som är ovilliga att bli gravida är mycket allvarligare än fertiliteten.

Vi har sett att kvinnor är intresserade av att få barn, eftersom det är en av de främsta anledningarna till att de vill skapa en stabil värld för sina avkommor, och det kommer att utesluta dem från att kunna få avkomma varje generation.

Därför är det ingen idé att smörja kvinnors sinnen med begreppet fertilitet och det vetenskapliga beviset på det.

Detta arbete inträffade endast på möss med vaginala infektioner, men detsamma gäller potentialen för kvinnor att bli smittade och kasta patogener i partners och tillfälliga partners, som ofta också blir sjuka när de är sexpartners. Att smitta kvinnor (och genom vanliga sexuella möten) kan ge upphov till ett stort antal patogener som förekommer på ett allvarligt sätt hos en kvinna, där kvinnlig könssjukdom, som den egentligen kallas, skulle utgöra en allvarlig hälsorisk (…)

Kärnor av sanning skadar aldrig, men inte god vetenskap.