Uppmärksamhet cyklister: Öka blodflödet kommer att öka ditt blodtryck


Som vi alla vet är det så viktigt att få tillräckligt med blod som flyter till penis för att få massor av muskelstorlek som vi alla strävar efter när vi kommer in i vår allvarliga storlek. Men vad sägs om att öka cirkulationen genom att springa med full erektion? Många män vet inte, och det är den främsta orsaken till allt ståhej kring mäns hälsa trasor över huruvida penis verkligen är en muskel som kan öka din vikt till en högre nivå än den som våra kroppar faktiskt producerar.

Faktum är att penis faktiskt är ett mycket enkelt organ som skyddas av flera vitala tunnlar inuti våra kroppar som kallas penisartärerna. Dessa artärer är hur du lägger till storlek på din penis och är ansvariga för elasticiteten i din penishud och artärer som kan hålla erektion. Ingen annan vävnad i penis kan producera den nödvändiga mängden ansträngning för att få erektion att hända, inte heller kan en körtel som dina testiklar.

Precis som penisartärerna kan stödja en ökning av bläckflödet till penis, är den mest känsliga delen av penis musklerna som stoppar erektion. Eftersom alla dessa muskler härdar och kontraherar när det finns blod som flyter in i dem, orsakar det i sin tur penis att skicka mer blod än det gör naturligt för att fylla upp artärerna, vilket är det som håller dig stel och bankande. Men på grund av neoburse som är runt din penis, inte tillräckligt med blod kan strömma in i din penis, och allt det extra trycket kommer att hålla venerna från att släppa mer blod igenom.

Den goda nyheten: Nästan alla mindre skador och utbrott från felaktig BMJ och sexuella övergrepp hjälper till att vända och rensa den processen, så att säga. Ju fler gånger du vet om det, desto bättre.

Men att göra lite hälsosam mat kan också hjälpa. Livsmedel som är höga i det viktiga vitamin B12-stödet och är avgörande för att upprätthålla en hälsosam artär och blodkärlstruktur. Zink är ett viktigt element för hälsosam erektil funktion, eftersom det hjälper till att producera det nödvändiga proteinet i keratinet för att göra denna del av våra kroppar avgörande för penis. Att äta fet fisk rik på Omega-3 kommer också att öka testosteronproduktionen, eftersom dess toxiner är bättre på att torka ut våra könshormoner än de orsakar problem i våra muskelfibrer.

Det finns två mediciner, Amoxicillin och erytromycin , som båda är antibiotika som används för att behandla bakterieinfektioner. Medan båda medicinerna är effektiva mot många typer av bakterier, fungerar de på olika sätt. Amoxicillin är ett antibiotikum av penicillintyp, medan erytromycin är ett makrolidantibiotikum
Poängen är att äta mat gynnar inte bara penis, men det är hela människokroppen. Och detta gör att äta några nötter och frukter ett mycket hälsosamt alternativ till att dricka kaffe eller någon dålig italiensk ost. Det faktum att vi alla har vitaminbrist i någon kategori av kroppen kommer att vara svårt att fixa, eftersom något vitamin har förmågan att bli dåligt när vi äter för mycket. Många läkemedel som innehåller beta-sitosterol minskar över 28% förmågan hos de andra vitaminerna att låta blod strömma in i venerna inuti axeln, vilket gör det till ett stort problem när det gäller att få erektioner.

Det som saknas i många menyer är egentligen inte vegetarianism eller helt enkelt att äta mycket mer mat för testosteron utan istället helt enkelt vara mindre angelägen om att göra konsumtionen nödvändig för att upprätthålla vår normala förmåga att generera erektion. Många växtbaserade hopkok finns tillgängliga, inklusive extrakt från örten Tribenol, som har använts i evigheter i Kina som ett afrodisiakum. Den har samma mängd antioxidant, vilket hjälper till att öka blodets förmåga att flöda. Med en diet av växtbaserat proteinrikt kött som vår dagliga energikälla, och träna regelbundet under 6 minuters muskelbrännande träning varje dag, kroppens förmåga att släppa ut samma naturliga ämnen i penis som kommer från animaliska fetter.