I Singapore griper mystiskt virus en gång giftig nation


I den sydöstra staden Shenzhen blev arbetare som monterade komponenter för biomedicinsk utrustning på fredagen förvånade när laboratoriepersonal med matchande ansiktsmasker testade positivt för coronaviruset som har upptäckts hos tusentals arbetare på 15 nationella sjukhus.

De amerikanska centren för sjukdomskontroll och förebyggande åtgärder (CDC) bekräftade viruset i sitt största utbrott utanför Kina på torsdagen, då dödssiffran i östaten steg till 28.

I grannlandet Hongkong har många sjukhusanställda smittats men infektionsgraden tros vara betydligt lägre, vilket har lett till en partiell nedstängning av parhusskyskraporna i Hongkong, där WHO har förklarat ett omedelbart hot mot folkhälsan.

Pakistan tillkännagav ytterligare ett stort utbrott av coronaviruset, som det sa stod för 90 procent av dess bekräftade fall.

Hälsoministeriet sa att 1 252 patienter antogs smittade, varav 1 625 hade dött och 28 hade återhämtat sig, vilket ökade det totala antalet infektioner till sju med 298 dödsfall. Av de bekräftade fallen har två återhämtat sig.

Det totala antalet bekräftade fall i grannlandet Afghanistan steg till 13, med åtta dödsfall.

Singapore, det globala finansiella navet, rapporterade två dödsfall och 38 dödsfall på fredagen, vilket knyter sitt coronavirustal till sex tidigare utbrott. Ett dödsfall registrerades i Saudiarabien och ett i Italien.

Läkare rekommenderar en 10 eller 20 mg cialis dosering för tillfällig användning . Den är avsedd för de män som har sex 1-2 gånger i veckan eller mindre. Tabletten måste helt enkelt sväljas med cirka 150 ml vatten, en timme före den planerade intimiteten. En sådan mängd aktiv substans leder sällan till biverkningar och gör det möjligt för män att uppnå en stabil erektion, oavsett orsaken till sexuell dysfunktion…
Av fallen globalt är cirka 1 648 i Filippinerna, en koncentration nära hälften av någon nation.

Filippinerna bekräftade sin första överföring av viruset från människa till människa – en pakistansk kvinna som återvände till ön från Europa – en dag efter att ha stängt skolor i ett försök att minska spridningen.

Sydkorea rapporterade 134 ytterligare infektioner, vilket tar det totala antalet till 4 601, med 211 dödsfall.