6 tips för att göra min penis tjockare – prova handövningar istället för piller för att få 3 “


Det finns vissa steg som du kan vidta för att göra din penis tjockare. Jag slösade bort större delen av mitt unga liv på att undra hur det skulle kännas efter en lång tid inne i en kvinnas vagina som jag inte trodde fanns. Jag minns att jag kände en konstig känsla ibland under samlag. Jag studerade all tillgänglig information tills jag hittade lite information som cementerade vikten av penisövningar. I den här artikeln ska jag prata om 6 av de mest grundläggande kork-do-barerna jag känner till som du kanske inte har hört talas om.

1)Återvinning

Vissa människor gillar att vilja ta en medicin som potentiellt kan öka lite av axelns omkrets. Tänk om jag sa att detta kan vara en permanent lösning på ditt omkretsproblem? Tyvärr är det inte. Det kan ge tillfällig lättnad men det kommer inte att ge något som ökar din längd alls. Att få en tjockare penis på detta sätt bör aldrig ta pengar av dig. Med alla fördelar såsom dosering tas, återhämtning är en mycket riskabel sak att riskera.

2)Kirurgi

Det kan finnas en anledning och det är för att det, ja, fungerar. Det finns studier som tyder på att all större bröstkorgsminskning initieras genom avlägsnande av fettceller från de små musklerna och ligamenten i kroppen. Var nu försiktig när man överväger detta eftersom det är ett kontroversiellt ämne och det potentiellt kan leda till oönskade biverkningar som inte har undersökts för noga. Kom ihåg att en kirurgs obetydlighet av denna procedur uppskattas eftersom endast 3% av männen har genomgått Jacobs operation. Det är verkligen inte dyrt och ger en bra axel på bröstet!

Vissa produkter som finns i vårt apotek kräver recept, inklusive Viagra generiska . Du kan be din läkare om recept, eller be oss om konsultation. Vårt team har androloger och apotekare som hjälper dig att välja läkemedel och varna dig om alla nyanser av dess användning
3)Tabletter

Det finns olika piller som hävdar att öka penisstorleken och få dig att känna dig mer självsäker. Även om det finns en myriad av dem och kosttillskott på marknaden som potentiella tillverkare kan falla i, informeras om att en skruvblåsstudie från 2008 fann att många av dem inte fungerade. Jag uppmanar dig av varje urinrörsdoseringspiller du ser!

4)Tabletter

I verkligheten finns det fem enkla ingredienser som har visat sig vara de mest effektiva för att förbättra erektionsstorleken. Bland huvudingredienserna ingår.

– L-arginin – Finns i blodsockersänkande, uthållighetssporter och sömnstimulerande medel som också kan förbättra blodcirkulationen

– Epimedium Sagittatum – En patenterad unik örtkomponent från Asien (kallad “horny goat weed” av Field &; Stream book)

– Zink – För en hälsosam libido (detta kommer att öka erektionsstorleken som diskuteras i 4: e till 5: e stycket i artikeln)

5)Assisterande örtrengöring

Att upprätthålla en hälsosam penismiljö är namnet på konsten när du använder en kvalitets adv tillgänglig som ett hjälpmedel för ditt begåvade liv. För båda ändamålen är det naturligtvis viktigt att konsultera din läkare innan du använder en penisutjämnande distraktionsprodukt.

,