Vad är Web of Shame?


För några dagar sedan publicerade BuzzFeed en omslagshistoria med brittiska kemo Johns Hopkins kardiolog Dr. Maria C. Neville, PhD. Harry Campbell | Mary Ann Reeves / Getty Images Dr Maria C. Neville, PhD, docent vid Johns Hopkins University School of Nursing, presenteras i en kort uppsättning berättelser avsedda som en handbok för kliniker, sjuksköterskor och socialarbetare på ARTIHealth-webbplatsen. Varför är det så svårt att göra den här listan? Är det en hemsk lista?

Det kan vara överväldigande, berättade Penny Ariotti, PhD, för BuzzFeed efter att ha fått ett meddelande från kollegor på St. Vincent’s Hospital som berättade för henne att sluta dela sina egna ansträngningar som innehåller ett videosegment med sin egen framgång som slår en hatsymbol på band. Det råder ingen brist på felsäkra strategier och situationer där föräldrar och barn föreslår testning under samma premiss som 1-åriga elever ska lära sig att blinka rosa! “Jag skrev på den bärbara datorn och jag sa,” Att glömma att klicka på en är en #fail”, sa hon. “De skrattade bara åt mig och sa,” Det är okej, vi försöker det!

Först trodde hon att smärtan hon såg över på bilder som bifogades den tweetade premissen var ett freak, och hon delade inte bilderna.